26 Ocak 2013 Cumartesi

Suzanne Collins'ten Bağımlılık Yapan Bir Seri Daha : Yeraltı Günlükleri Serisi


 




                      Suzanne Collins'ten harika bir seri daha! 

      
     Hikaye 11 yaşındaki Gregor'un 2 yaşındaki kardeşi Bot'un binalarındaki çamaşırhanedeki bir hava boşluğundan düşmesi ve doğal olarakta Gregor'un kardeşini kurtarmak isteyip peşinden gitmesiyle başlıyor.

       Kitapları alırken biraz tereddüte düşmedim değil.Çünkü Gregor 11 yaşındaydı ve bu yüzden serinin basit olacağını düşünüyordum.Sakın bu yanılgıya siz de düşmeyin.Çünkü gerçekten harikaydı.Yazarın hayal gücüne bir kez daha hayran kaldım ve  mutlaka okunması gerektiğini düşünüyorum.
         
          Her kitap bir öncekinden daha heyecanlı ve maceralıydı.Karakterlerin her biri kendine özgüydü ve bu da kitabı daha ilginç kılmıştı.Karakterlerden en çok Ares ve Ripred'ı sevdiğimi söylemeden de geçemeyeceğim.Okumaya karar verirseniz kitaplarını toptan alın çünkü her kitap şaşırtıcı bir sonla bitiyor ve diğer kitabı okumak için meraktan yerinizde duramıyorsunuz.
        
          Yarasalara binen insanlar,sizden kat kat büyük hamam böcekleri,fareler ve aklınıza gelecek her türden canlı ve sizi cesaret ve fedakarlığın gerektiği maceralara sürükleyen kehanetler...

                                                             İyi Okumalar !

                                
          
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder