10 Temmuz 2013 Çarşamba

Dönüşüm Serisi 2 : Kaçak/Rachel Vincent

                                   TANITIM

Kediler her zaman dört ayak üstüne düşmüyormuş...

Bunu herkesten iyi bilmem gerekir. Yeniden Gurur sürüsüne katıldığımdan beri büyük kararlar aldım ve belki de bu kararlardan daha büyük hatalar yaptım... 

Babamın adamları arasındaki ilk ve tek dişi olarak, liderime, sürüme ve kendime kanıtlayacak çok şeyim var. Yine de mesai saatlerimin dışında hem işte hem de özel hayatımda partnerim olan Marcla geçirilebilecek hoş vakit için gereken enerjiyi buluyorum.

Ama bütün hatalarımı geride bırakmadım. Düşünmeden yaptığım korkunç bir hata bana üstesinden gelebileceğimden çok daha fazlasına mal olabilir.







                                                                      YORUMUM


*Spoiler İçerir

    Faythe babasına verdiği sözü tutuyor ve bir lider olmak için eğitimine devam ediliyor.Bence her ne kadar bu özgürlüğüme çok düşkünüm ve böyle büyük bir sorumluluğunu kaldıramam tavırları içinde olsa da bu liderlik işini gerçekten istediğine eminim.Çok ama çok derinlerde bir yerde.

         Daha önceki kitapta karşılaştığımız Andrew ve Luiz bu kitapta yine karşımıza çıkıyor ve tahmin edebileceğiniz gibi bu iyi bir şey değil.Ortalığı baya bir karıştırıyorlar ve Faythe' çok ciddi bir sorunla karşı karşıya geliyor.Üstelik tüm bunlar yetmezmiş gibi Marc ile de ayrılıyorlar :(

          Bu sefer bir değil iki tane seri cinayetle uğraşıyorlar.Birinde sürekli kızlar öldürülürken diğerinde erkekler öldürülüyor.Erkeklerin öldürülmesinden sorumlu olan Manx (dişi kedi) bence kendi çapında haklı sayılır.Çünkü o ve yanılmıyorsam dört dişi kedi daha Luiz ve Miguel tarafından kaçırılmış ve birkaç yıl onlar tarafından tacize uğramış.Bu yüzden dokunulmaktan fazla hoşlanmıyor ve yine bu yüzden ona dokunan her erkeği öldürüyor.
      
Temposu oldukça yüksek bir kitaptı.Kaç bininci defa okumama rağmen yine merakla okudum.



Kitaptan bir alıntı ;

"Ne istediğine dikkat et.Sen hazır olsan da olmasan da hayat sana istediğin şeyi vermek gibi bir yol çizer."



                                                                                                                 
                                                                                                                   Kitap Gezgini

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder