16 Haziran 2014 Pazartesi

Film Yorumum : Maleficent/Malefiz





YORUMUM



    Once Upon A Time dizisinde ilk defa karşılaştığım aslında hiç kimse kötü değildir sonradan şartlar onu kötü olmaya iter mesajını bu filmde görmek mümkün.





   
 Efektleri gerçekten iyiydi. Angelina Jolie her zamanki gibi rolünün hakkını fazlasıyla vermişti.Uyuyan Güzeli canlandıran Elle Fanning için aynı şeyi ne kadar söyleyebilirim bilmiyorum.Özellikle gülüşü biraz fazla zorlama gibi geldi.





       Masalı değiştirerek seyircilere farklı bir bakış açısı sunulmak adına mı böyle bir şey yaptılar ya da sadece daha ilginç olur diye mi böyle bir işe giriştiler hiçbir fikrim yok ama orijinale sadık kalsalardı bence çok çok daha iyi olurdu. 



(Filmdeki favori sahnem :D)
  

   Frozen da gerçek sevginin illaki bir erkek ve kız arasında olmadığını iki kardeşin birbirine duyduğu gerçek sevginin de büyüyü bozabileceğini görmüştük. Malefiz de bunu oradan örnek alarak kendi versiyonuna uyarlamış (Sanırım artık bunu diğer filmlerde de sık sık göreceğiz. ) Artık buna da bir şey diyemiyorum çünkü zaten prensesin kundaktayken büyülenmesi dışında orijinal masala uyan başka bir şey yoktu. 


Sevgilerle,
Kitap Gezgini

1 yorum: