21 Temmuz 2015 Salı

D&R 5 TL Kampanyası Yine Bizlerle!


    Herkese Merhaba !  ^_^  Geçmiş bayramınız kutlu olsun! (Evet biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasın değil mi?)
     Hala bu kadar kitap alabildiğime inanamadığım bir alışveriş yazısıyla karşınızdayım.D&R'ın mağazalarında seçili kitapların 5 TL'ye satıldığı geleneksel yaz kampanyası başlamış yeeey wuhuuu olleeyyy! Bende doğal olarak bir iki kitap aldım.İşte aldığım kitaplar...


1- Teri Terry / 2055: Büyük Hesaplaşma

       
Tanıtım :

  Kyla programlanmadan önceki hayatına dair hiçbir şey hatırlamamalıydı ama geçmişine ait karanlık sırlar gömülü oldukları yerde kalmayacak. Huda baskısı ve özgürlük mücadelesi arasında bir savaşın ortasında kaldı ve sağ çıkamayacağı bir çıkmaza doğru sürüklenmeye başlıyor. Ben'i umutsuzca arayışı devam ederken bu sırlar ve yalanlar dünyasında kime güvenebilir? Geçmişinden gelen karizmatik fakat tehlikeli biri, çokça övülen 2054: Çıkış Yok'un bu gergin ve sürükleyici devam kitabında Kyla'yı kendi yolunu seçmeye zorluyor.





2- Teri Terry / 2056: İsyan

Tanıtım :

Merkezi Koalisyon tarafından hafızası silinen Kyla geçmişin şiddet dolu anılarıyla baş etmeye çalışırken, diğer yandan da bir çıkış yolu bulmaya çalışmaktadır. Sonunda, direnişçi grupların yardımıyla, ölmesini isteyen yetkililerin elinden kurtulup, sahte bir kimlikle geçmişini aramaya başlar. Ama ümitsizce aradığı gerçek, onun tahmin ettiğinden çok daha fazla şaşırtıcıdır.

   Şimdi burada bir şey itiraf etmek istiyorum sevgili okuyucular ama gülmek yok :/ Bu iki kitabı aldığımda uykumdan yeni uyanmıştım yani pek mantıklı düşünemiyordum.Meğersem 2. ve 3. kitaplarmış,keşke önce arkasını okusaymışım :( Bu da yetmezmiş gibi bir de son kitaptan başladım :'( Neyseki bir 10 sayfa sonra bu işte bir gariplik var diyerekten arkasını okudum tabi iş işten geçmişti :( İlk kitabı alana kadar bu seri şimdilik rafa kalkıyor.Tabi halime üzülüp ilk kitabı hediye etmek isteyen olursa çekinmeyin ^_^


3- Angie Sage / Septimus Heap Serisi / Büyü

Tanıtım : 

Yedinci oğlun, yedinci oğlu Septimus Heap, doğduğu gece annesinin koynundan çalınır. Ebesi onun öldüğünü söyler. Aynı gece be-beğin babası Silas Heap karların üstünde kundağa sarılmış menekşe gözlü yeni doğmuş bir kız bebek bulur. Heapler bu yeni doğ-muş zavallı bebeğe Jenna adını verir ve onu kendi evlatları gibi büyütürler. Ama bu esrarengiz kız bebek kimdir ve sevgili oğulları Sep-timus'un başına gerçekten ne gelmiştir?







4- Angie Sage / Septimus Heap Serisi / Uçuş


Tanıtım :

Septimus Heap bir yıl önce gerçek ailesinin kimliğini öğrenmiş ve büyücü sıfatını kullanmaya hak kazanmıştı. Olağanüstü Büyücü Marcia Overstrand'ın yanında çırak olarak çalışıyordu. Muskalar ve büyücülük sanatının gizemlerini öğreniyordu. Bu arada Jenna da prenses olarak yeni yaşamına uyum sağlıyor ve kuledeki özgürlüğünün keyfini çıkarıyordu. Fakat çevrede karanlık bir şeyler harekete geçmişti. Kötülük saçan Kara Gölge, Marcia'nın peşinden ayrılmıyordu. Septimus'un ağabeyi Simon ise kimsenin nedenini anlayamadığı bir intikamın peşindeydi. Acaba Kara Büyü neden hâlâ varlığını sürdürüyordu?






5- Angie Sage / Septimus Heap Serisi / Simyacı


Tanıtım :

Silas Heap sarayda kullanılmayan odanın kapısını açınca, Kraliçe Etheldredda’nın hayaleti beş yüz yıl öncesinden çıkıp gelir. Hayattayken hiçbir kötülükten çekinmeyen kraliçe, hayalet olduktan sonra da kötülük yapmaya devam etmektedir. Kendini ölümsüz kılabilmek için hazırladığı şeytani planda Jenna’nın desteğine, Septimus’un ortadan kaybolmasına ve oğlu, ünlü simyacı Marcellus Pye’a ihtiyacı vardır. Tabii Kraliçe Etheldredda’nın hazırladığı oyunda Jenna ve Septimus rol alıyorsa, hiç kuşkusuz Büyü ve Uçuş kitaplarını unutulmaz kılan diğer delidolu harika karakterler de yer alıyor demektir.



6- Angie Sage / Septimus Heap Serisi / Arayış

 Tanıtım : 

Kaleye dönen Merrin Meredith ortalığı karıştırıp herkesin huzurunu bozmuştur. Septimus hakkında kötücül planlar yapmaktadır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi Septimus ve Jenna, eski Başbüyü Yazıcısı Tertius Fume'un hayaletiyle mücadele etmek zorunda kalmışlardır. Hayalet, Septimus'u ölümcül bir Arayış'a göndermeyi aklına koymuştur.
Simyacı romanında geçmiş zamanda tutsak kalan Nicko ile Snorri'yi bulabilme umuduyla Tüm Zamanların Birleştiği Yer Foriks Evi'ne gitmek üzere yola çıkarlar. Ama Septimus bu Arayış'tan yakasını nasıl kurtaracaktır?







7- Angie Sage / Septimus Heap Serisi / Kaçış

Tanıtım :

Septimus, serinin beşinci kitabında kendini ışıltılı bir denizdeki yedi adadan birinde bulur. Kötü bir şekilde yaralanmış olan ejderhası Spit Fyre, Jenna ve Böcek ile birlikte orada mahsur kalmıştır. Bu adada garip bir şeyler vardır - Syrah adındaki Büyülü bir kız, Işık'ını kaybetmiş olan kedi biçimindeki bir fener kulesi ve Septimus'a şarkı söyleyen ürkütücü bir varlık. 

Septimus bu ısrarlı çağrıdan kaçabilecek midir?





8- Anonim / Ayın Gözü


Tanıtım :

Biri dışında bütün Hubal keşişlerini öldüren yarı vampir bir seri katil hâlâ aranmaktadır. Bu sırada genç âşıklar Dante ve Kacy resmi makamlarca alıkonulurlar. Sevgilisinin hayatıyla tehdit edilen genç adam zorla bir görev üstlenir: Vampir kılığına girip vahşi şehirdeki acımasız kan emicilerin arasına sızarak paha biçilmez mavi mücevheri ele geçirmek...

Ve sonunda taşın Keşiş Peto'nun boynunda olduğu haberi gelir...

Gizemli yazarımız, Santa Mondega şehrinin karanlık sokaklarında yaşayan kötücül yaratıkların, vampir çetelerinin ve vahşi kurtadamların kanlı savaşını nefes kesen bir aksiyonla yansıtıyor.


9- Anonim / Adı Olmayan Kitap 

Tanıtım : 

Tarantino Filmleri İle Da Vıncı Şifresi Karışımı Bir Roman

Tanrı'nın bile unuttuğu bir şehirde kıyamet yaklaşıyor... Uğursuz şehir Santa Montega'nın belalı sokaklarında yolları kesişen yürekleri karanlık birtakım adamlar, güneş tutulması yaklaşırken şehri kana buluyor...

Gizemli yazarı tarafından yayımlandıktan kısa süre sonra internet fenomenine dönüşen bu kitap için şunu aklınızdan çıkarmayın: Adı Olmayan Kitap'ı okuyan herkes öldürüldü ama gerçeğin ne olduğunu öğrenmenin yegâne yolu da bu kitabı okumak...

 Sırf şu son paragraf yüzünden okumak için en çok sabırsızlandığım kitaplar arasında birinci sırada yer aldı. Beklentimi karşılar umarım.


10-  Josephine Angelini / Yıldız Geçidi

 
Tanıtım :

Yıldızlara yazılmış bir aşk...
Antik Yunan'da başlayan bir kan davası...
Tanrıların bile yok edemeyeceği bir lanet...

Helen Hamilton on altı yaşına dek farklı biri olduğunu herkesten gizlemişti. Gözlerden ırak küçük Nantucket Adası'nda bunu başarmak kolay bir iş değildi ve gün geçtikçe de zorlaşıyordu. Geceleri, çölde umutsuzca dolaştığını gördüğü kâbuslardan susuzluktan yanarak uyandığında, çarşafları kum ve tozla kirlenmiş buluyor, üç yaşlı kadının kanlı gözyaşları döktüğü halüsinasyonlar ise hiçbir yerde peşini bırakmıyordu.

Yolları ilk kez Lucas Delos'la kesiştiğinde, ne kaderin tüm tarih boyunca ısrarla tekrar ettiği büyük bir trajedide başrolü oynayacaklarından haberi vardı ne de bazı mitlerin sadece efsaneden ibaret olmadıklarından. Bundan sonra ne yapması gerektiğini ve kendisini Lucas'la bir araya getiren kaderi yıkmaya çalışan yarı tanrısal güçlerle nasıl baş edeceğini çok iyi biliyordu. Çünkü o tanrıların soyundandı ve bu dünyada yalnız değildi.



11-  Josephine Angelini / Hayaller Geçidi

Tanıtım : 

Yalnızca onun yok edebileceği bir LANET... 
Onu entrikalardan koruyan bir SOY... 
Savaşı tetikleyen karşı konulmaz bir ARZU...

Yeraltı dünyasına ayak basabilen tek ölümlü olan Helen Hamilton'ın omuzlarına zor bir görev yüklenmiştir. Ailesinin üstüne karabasan gibi çöken intikam lanetine son verebilmek için geceleri Hades'in karanlık dünyasında dolaşır durur. Gündüzleri ise yitirmekte olduğu akıl sağlığını korumaya çabalamaktan bitkin düşer. Mücadele etme gücünü ancak Lucas'ın desteğiyle bulur.

Helen kırılma noktasının eşiğindedir ama birdenbire ortaya çıkan esrarengiz bir Soy onun imdadına yetişir. Eğlenceli ve cesur bir kişiliğe sahip olan Orion, Helen'ı yeraltı dünyasının tehlikelerinden korur. Ama zaman hızla akıp giderken acımasız düşmanlar ölüm çığlıkları atmaktadırlar. Önlenmesi mümkün olmayan Antik Yunan dünyası ile fani dünya arasındaki savaş, Nantucket'ta güven içinde yaşayan Helen'ı büyük bir ikileme sürükler.



    İşte sevgili okuyucularım şimdilik bu kadarını aldım.Umarım diğer kitapları da en yakın zamanda alabilirim. Bu arada belki bilmeyenler olabilir diye söylüyorum bu kitaplar mağazada 5 TL'ye satılmasına rağmen sitede her zamanki fiyatıyla satılıyor.Yani alışveriş yapmadan önce mağazaya gidip bakmayı unutmayın! Sonra ben bu fiyata serinin diğer kitaplarını bile alırdım diyip o güzel canınızı sıkmayın. 


Sevgilerle,
Kitap Gezgini

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder